"Mijn zoon (7 jaar) heeft van baby af aan al last van eczeem en heeft dus een zeer gevoelige huid. Uiteindelijk via de dermatoloog hormoonzalf gekregen, maar daar wilde ik graag mee stoppen. Uiteindelijk bleef de eczeem achter zijn oren het ergst. Omdat ik van alle medicijnen af wilde ben ik uiteindelijk bij Simone terecht gekomen. Zij heeft via een foto van hem, een NEI sessie gedaan. Er bleken een aantal onverwerkte emoties in de weg te zitten en ook bleek dat hij een aantal weken melk producten moest laten staan. Nu zijn we 8 weken verder en is de eczeem weg! Doordat zij die onverwerkte emoties heeft behandeld is hij ook veel rustiger geworden en kan hij zichzelf beter verwoorden als hij ergens last van heeft."

"Het is 3 weken geleden dat ik bij Simone in de praktijk was voor mijn zoontje met dyslexie. Vandaag heeft hij opnieuw een leestoets gemaakt en hij is een niveau omhoog gegaan!

Hij overziet de woorden nu veel beter en heeft meer rust als hij leest. Dus ik denk echt dat de NEI erbij geholpen heeft! Heel apart, maar het kan niet anders! De verwarring van sommige letters is er nog niet helemaal af, maar daar is misschien nog een tweede consult voor nodig. Maar dit is alvast super fijn!"

"Simone heeft via mij mijn zoontje van bijna 9 jaar behandeld. Hij plaste nog regelmatig in zijn bed. Hij bleek moeite te hebben met het uiten van emoties. Hij is erg gevoelig en denkt veel na. 

Simone gaf ons hier mooie inzichten in. De blokkade werd opgeheven en sindsdien plast hij niet meer in zijn bed! Hij blij, wij blij! Bedankt Simone!"

Ervaringen kinderen:

"Mijn zoon van twee jaar oud sliep al een jaar heel moeizaam in en werd meerdere keren per nacht wakker. Na van alles geprobeerd te hebben kwam ik in contact met Simone. Ik had nog nooit van NEI- therapie gehoord en vond het best spannend. Simone wist mij op mijn gemak te stellen en legde alles heel goed uit. In de drie keer dat ik daar geweest ben had ik echt het gevoel dat we tot de kern kwamen en gaf ze mij handvatten. En met resultaat! Mijn zoon slaapt voortaan heerlijk in en wordt nauwelijks meer wakker. Ik heb Simone ervaren als een warm en vriendelijk persoon en een kundig therapeute!"

 "Mijn zoon van 6 jaar vond het erg spannend om naar school te gaan en wilde altijd het liefste bij ons zijn. Na het eerste consult merkten wij, maar ook de juf, meteen verschil. Hij kreeg veel meer zelfvertrouwen en gaat nu met plezier naar school.

Het tweede consult hebben we gekeken naar zijn lichamelijk groei, omdat deze minimaal is en nu is hij 1 maand later, 2cm gegroeid!"

"Mijn dochter is vorige maand op de basisschool gestart en ze vond het heel erg spannend. Daarom heb ik een afspraak bij Simone gemaakt.  Toen ik haar de dag erna uit school haalde zat ze vol energie (!?) en wilde ze (voor de eerste keer) afspreken. Ze ging zelfs bij het andere kindje spelen, ik wist niet wat ik meemaakte. Ze kon zelfs niet wachten om af te spreken. Na 2 uur heb ik haar heel moe opgehaald, maar ze heeft daar fijn gespeeld. De dag erna ging ze voor de eerste keer naar school zonder te huilen bij het afscheid!"

"Mijn dochtertje had erge last van eczeem over haar hele lijfje. Wat erger werd door melkproducten dus die durfde ik niet meer te geven. Tijdens het consult bleek dat ze last had van een paar onverwerkte emoties, ook mocht ze een paar weken geen melk. Nu is alle eczeem weg en zit ze weer lekker in haar vel! Ook mag ze weer met mate melkproducten en blijft de eczeem weg. Zo fijn!"