Elk kind verdient het om volledig kind te kunnen zijn

Blijft jouw baby maar huilen? Slaapt jouw kindje maar niet door?

Voelt hij zich erg onzeker en is hij bang dat hij het fout doet?

Vindt hij dingen erg spannend? Wordt hij snel boos, verdrietig of bang

Heeft hij moeite met concentreren, of heeft hij dyslexie?

Of heeft hij last van een lichamelijke klacht zoals: eczeem, hoofdpijn, allergie, buikpijn of bedplassen en wordt er maar geen oorzaak of oplossing gevonden?

 

Soms voel je je als ouder dan zo machteloos, je zoekt naar allerlei oplossingen, maar soms weet je het gewoon even niet meer.

 

Ook ik heb dit machteloze gevoel als moeder ervaren, mijn dochter heeft ruim een jaar lang elke nacht gehuild.. en ook ik wist het even niet meer.

Dankzij NEI kwam ik achter de onderliggende onverwerkte emoties en nu slaapt ze rustig in en door! En dit gun ik natuurlijk elke ouder! Je wilt het beste voor je kind, maar soms weet je zelf even niet hoe je het op kunt lossen.

 

Samen met jou als ouder gaan we testen van welke onverwerkte emoties of belemmerende overtuigingen jouw kind last heeft. Maar het kan bijvoorbeeld ook met voeding te maken hebben, dit kunnen we allemaal uittesten. Vaak komen we tijdens het eerste consult al bij de kern van het “probleem”.

 

Bij jonge kinderen werk ik meestal met een van de ouders en een foto van het kind.

Het goede van deze manier van werken vind ik dat kinderen niet belast worden met een consult en we kunnen het “probleem” op deze manier vaak net zo goed oplossen. Doordat het energetisch werkt kan ik doormiddel van de foto het kind testen en met de ouder heb ik dan het persoonlijke gesprek. Wat voor de ouder veel inzichten en handvatten geeft.

NEI werkt ook heel ondersteunend voor andere therapieën.

Meestal vindt het consult onder schooltijd plaats en dan hoor ik vaak van ouders terug dat hun kind al veel vrolijker of rustiger uit school komt. Zo bijzonder hoe dat werkt!

Natuurlijk mogen de kinderen ook mee komen naar een consult en soms is dit ook beter, zeker als kinderen al wat ouder zijn en ze zelf hun vragen en klachten kunnen verwoorden. Dit overleg ik met jou als ouder als er een afspraak gepland wordt, zodat we samen kunnen kijken wat het fijnste is voor jouw kind.

 

NEI werkt voor heel veel lichamelijke en emotionele klachten, daardoor kan ik ze natuurlijk niet allemaal benoemen. Vraag je je na het lezen van deze informatie nog af of ik ook iets voor jouw kind kan betekenen, dan mag je me vrijblijvend een bericht sturen.

Kinderen